Twee nieuwe slots releases: Copy Cats en Goldwyn’s Fairies

Twee nieuwe slots releases: Copy Cats en Goldwyn’s Fairies

Het is weer een uitstekende week voor liefhebbers van online slots. Ondanks de hoge temperaturen is het fijn om wel nog even tijd vrij te maken om de nieuwe slots uit te testen. In verschillende casino’s zijn twee nieuwe spellen verschenen. NetEnt kwam deze week met Copy Cats en Microgaming bracht Goldwyn’s Fairies uit. Het was voor ons tijd om de gokkasten meteen even wat beter te gaan bekijken.

Goldwyn’s Fairies is een prachtig vormgegeven videoslot

Duik in een wereld vol fantasie met Goldwyn’s Fairies. Deze gokkast heeft een standaard videoslot indeling met 5 rollen, drie rijen en 20 vaste winlijnen. Het fantasie thema neemt je mee langs de 4 seizoenen: Winter, Lente, Zomer en Herfst. Elk elfje staat voor een seizoen en zorgt uiteraard voor een leuk geldbedrag. Het spel is gemaakt door Microgaming en uitgebracht op 17 mei. In het spel zitten drie Wild symbolen: Een standaard Wild, Free Spins Wild en een Re-spin Wild. Een nadeel van de klassieke free spins is dat je ze eenmalig krijgt. Je kan dus niet tijdens de free spins nieuwe free spins verdienen. Toch zijn de free spins die je krijgt wel leuk en kunnen ze een hoop geld opleveren. Een groot pluspunt is de RTP die ligt op 96,28%. Er valt dus echt wat te winnen bij dit spel.

Copy Cats voor de kattenliefhebber!

Ben jij helemaal dol op katten? Op 23 mei heeft NetEnt dan de ultieme slot uitgebracht. Voor ons kwam dit spel een beetje uit de lucht vallen. We hadden namelijk nog niet eerder gehoord dat dit spel zou uitkomen. Dit maakt het niet minder leuk om verrast te worden door deze nieuwe gokkast. NetEnt staat natuurlijk bekend om de unieke bonus features en dus ook op bij dit spel. Eigenlijk geven ze het al een beetje weg. Bij Copy Cats kunnen de katten zichzelf kopiëren. Als ze dit doen verdubbelen ze meteen je winst! Voor ons was dit al een reden om het spel eens te gaan uitproberen.

De features bij Copy Cats

Zoals je gewend bent van NetEnt is het spel in eerste instantie prachtig vormgegeven. De katten zorgen er direct voor dat je een leuke dag beleeft. Doordat de copy cats feature geactiveerd kan worden is het mogelijk om je complete speelveld te voorzien van 1 kat. Uiteraard kan je dit extra veel geld opleveren. Daarnaast kan je ook nog eens 10 free spins verdienen waarmee je nog meer geld kan winnen. De RTP rate van deze gokkast ligt op 96,76%. Dit is dus nog iets hoger dan de nieuwe Microgaming gokkast. Dankzij een hit frequency van gemiddeld 30% win je hier regelmatig een leuk geldbedrag! De hoofdprijs die je kan winnen is 50.000 munten. Uiteraard bepaal je zoals bij elk NetEnt spel zelf hoe hoog de waarde is van een muntje!

Welke gokkast kan je het beste uitproberen?

Eigenlijk zijn we over beide gokkasten super enthousiast. Als het aan ons ligt probeer je ze gewoon allebei eens uit. Dankzij de hoge RTP rate maak je ook nog eens elke ronde echt kans om te winnen! Als we echt moeten kiezen dan gaan we voor het vrolijke thema van Copy Cats! Al is het alleen maar vanwege de bonus features waarbij de katten zichzelf kunnen kopiëren tot een mega winst!