Online roulette strategie

Online roulette strategieWanneer je met online gokken geld wilt winnen door het spelen van roulette online dan zal je anders moeten spelen dan simpelweg lukraak op losse nummers inzetten. Wanneer je op deze manier speelt zal het casino namelijk op termijn altijd van je winnen. Om geld te winnen moet je alle inzetmogelijkheden en online roulette spelregels kennen. Met deze kennis kan je vervolgens een online roulette strategie gebruiken om geld te winnen met online gokken. Een strategie stelt je in staat om winst te maximaliseren tijdens het spelen van roulette en tracht verliezen te beperken. Een strategie voor roulette schrijft meestal voor op wat voor soort inzetmogelijkheid en hoeveel er ingezet moet worden. Dit zijn ook de enige twee dingen die je zelf kunt controleren als speler van roulette. Op deze pagina geven we enkele voorbeelden van online roulette strategieën. Onthoud echter wel dat geen enkele strategie voor roulette een waterdicht systeem is waarmee niet verloren kan worden. Zet daarom nooit meer in dan je bereid bent te verliezen.

Martingale strategie

De meest bekende online roulette strategie is waarschijnlijk de Martingale strategie. Deze manier van inzetten tijdens het spelen van roulette is bijna net zo oud als het spel zelf. Bij het toepassen van de strategie zet een speler altijd in op de inzetmogelijkheden waarbij men ongeveer 50% kans heeft om te winnen. Dit zijn dus inzetten op rood/zwart, even/oneven of laag/hoog. Enkel de groene nul in het roulette spel zorgt ervoor dat de kans om je inzet te verdubbelen niet exact 50% is. Men begint met het toepassen van Martingale met een kleine inzet. Wanneer er verloren wordt dan wordt iedere volgende ronde de inzet verdubbeld tot er weer gewonnen wordt. Doordat de inzet Voorbeeld van een strategiesteeds verdubbeld wordt zal men bij een winnende ronde de eerder opgelopen verliezen in één keer goedmaken. De daarop volgende ronde begint de speler weer met de originele kleine inzet.

Cancellations strategie

Bij het toepassen van de Cancellations strategie voor roulette zet je als speler eerst 10 streepjes op een vel papier. Deze tien strepen stellen een doel aan winst voor die we met het spelen van online roulette willen behalen. Stel dat we bijvoorbeeld 10 euro willen winnen. In dat geval heeft elk streepje op het papier een waarde van 1 euro. De inzet die we per ronde plaatsen wordt bepaald door het eerste getal van de rij met het laatste op te tellen. We beginnen dus met een inzet van 2 euro en zetten deze opnieuw in op de opties waarbij we ongeveer 50% kans om te winnen hebben. Als we de ronde winnen dan kunnen de streepjes worden doorgestreept. Verliezen we dan moet het bedrag dat we verloren hebben aan het einde van de getallenreeks bij worden gezet en zal opnieuw de inzet het eerste en laatste getal van de reeks zijn. Een verliezende serie van 3 handen met een hand winst ziet er dan als volgt uit:

1-1-1-1-1-1-1-1-1-1 (inzet is 2)
1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-2 (inzet is 3)
1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-2-3 (inzet is 4)
1-1-1-1-1-1-1-1-1-2 (inzet is 3)

Wanneer alle getallen zijn weggestreept is het doel van tien euro winst behaald.

Fibonacci roulette systeem roulette systeem

De reeks van Fibonacci is een wiskundige formule die oorspronkelijk bedoeld is om de groei van een populatie konijnen te berekenen. Het is echter ook een manier om zoveel mogelijk geld te winnen met het spelen van online roulette. Vooral wanneer er meerdere handen op rij worden gewonnen kan deze roulette strategie voor een mooie winst zorgen. De reeks getallen begint altijd met 2 units van 1. Vervolgens wordt elke keer het volgende getal in de reeks berekend door de twee voorgaande getallen bij elkaar op te tellen. De reeks wordt voor online roulette met het eerste getal begonnen bij verlies gaat men steeds een getal verder en bij winst twee getallen terug in de reeks.