NetEnt bestormt de top 10 hoogste online jackpots!

NetEnt bestormt de top 10 hoogste online jackpots!

Natuurlijk zijn jackpots altijd een grote marketing stunt geweest voor het online casino. Als speler kom je natuurlijk sneller in de verleiding om op een gokkast met een mega jackpot te spelen, dan op een jackpot zonder grote geldprijzen. NetEnt doet het dan ook de laatste tijd goed door de mega jackpot steeds verder te laten oplopen. Jaren geleden was het bedrijf altijd al de absolute wereldtop als het aankwam op online jackpots. Alleen ze werden verstoten door concurrenten zoals Microgaming met de gokkast Mega Moolah. Daar lijkt nu verandering in te komen want met verschillende gokkasten bestormen ze opnieuw de top 10!

Hall of Gods gaat nieuwe records verbreken

Een gokkast die zeker weten opnieuw in de top 10 gaat komen is Hall of Gods. Terwijl de meeste gokkasten een jackpot hebben die gemiddeld 10 weken staat blijft deze maar verder oplopen. De jackpot staat namelijk al 30 weken en loopt alleen maar verder op. Op dit moment van schrijven is de hoofdprijs de € 6 miljoen voorbij gegaan. Mocht de jackpot gaan vallen dan beland de hoofdprijs op de 2e plek van hoogste jackpots ooit. De nummer één positie zou misschien ook nog wel in zicht zijn. Dit is natuurlijk wel afhankelijk van hoe het spel verloopt. Hij kan namelijk binnenkort al vallen of toch nog even doorgaan gezien de lange tijd dat die online is.

Mega Fortune eindigt mogelijk ook in de top 10

Dit is niet de enige NetEnt gokkast die weer een plekje terug gaat winnen in de top 10. Mega Fortune is op dit moment van schrijven ruim de 3 miljoen euro overschreden. Een leuk bedrag dat iedereen wel graag wil winnen. Slechts 7 weken geleden viel deze jackpot nog. Alleen nu alweer lijkt het bedrag af te gaan op een nieuw record die goed is voor de top 10. Het lijkt er dus op dat NetEnt opnieuw afstevent op een hoge positie met verschillende gokkasten binnen de top 10. Het vorige record van Mega Fortune stond op € 2,8 miljoen. Dit was goed voor een 6e plek in de top 10. Ze gaan dus sowieso de 6e plek behalen met de nieuwe jackpot van dit moment.

Arabian Nights telt ook weer mee

Arabian Nights is één van de oudste jackpot spellen van NetEnt. De laatste jaren is het spel alleen niet meer zo populair en hierdoor loopt de hoofdprijs terug. Dit is jammer want het is nog steeds een zeer vermakelijk spel. Het lijkt er nu op dat het spel weer helemaal terug is van weg geweest. Ze doen zelfs weer een poging om de top 10 binnen te wandelen. De jackpot is sinds tijden eindelijk weer de twee miljoen gepasseerd. Het is dus ook wachten tot deze gaat vallen. Wie weet komen ze met een nieuwe hoofdprijs ook weer de top 10 binnen zetten. Hiermee zal Arabian Nights zeer waarschijnlijk heel onverwacht een nieuwe binnenkomer zijn binnen de top 10 met de hoogste jackpots online!

Statistisch gezien zal vooral Arabian Nights en Hall of Gods een grote kans maken om binnenkort te vallen!